Banner

English (United Kingdom)Română (România)
Banner
Banner

Banner
Home Comunicate de presa Seminarul de promovare a programelor de formare CREA și diseminare a bunelor practici pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale. Tulcea, 09 septembrie 2010
Seminarul de promovare a programelor de formare CREA și diseminare a bunelor practici pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale. Tulcea, 09 septembrie 2010 Print
There are no translations available.


Universitatea ”Petre Andrei” din Iaşi implementează în perioada decembrie 2008 - noiembrie 2011, în Regiunea NordEst, proiectul strategic ”Cooperare Regională pentru Excelenţă Antreprenorială” (CREA). Finanţarea este asigurată din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Avem onoarea să vă invităm să participaţi la Seminarul de promovare a programelor de formare CREA şi de diseminare a bunelor practici pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale ce va avea loc în Regiunea de SudEst după următorul program:

Tulcea - joi, 9 septembrie 2010, orele 10.00-12.00. Evenimentul se va desfăşura la Hotel Rex, str. Toamnei nr.1.

Acest seminar se adresează tuturor membrilor Pactului Regional pentru Ocupare şi Incluziune Socială din Regiunea SudEst, precum şi altor instituţii şi organizaţii interesate de problematica dezvoltării antreprenoriale. Obiectivul general al proiectului CREA îl reprezintă promovarea unei atitudini pozitive faţă de antreprenoriat prin dezvoltarea activităţilor de îmbunătăţire, sprijin şi susţinere a capitalului uman, a competenţelor manageriale şi antreprenoriale din Regiunea de NordEst. Proiectul vizează creşterea competitivităţii, performanţei şi profitabilităţii prin implementarea de activităţi de sprijin, ghidare, consultanţă şi activităţi de formare profesională noi, inovative, pentru întreprinzători. O dimensiune importantă a proiectului este legată de crearea şi consolidarea de noi afaceri în Regiunea NordEst şi derularea de activităţi inter-regionale de promovare a culturii antreprenoriale.

Sperăm că acţiunile de diseminare a acestor practici vor beneficia de sprijinul şi de susţinerea dvs.


Cu stimă,
Conf.univ.dr. Tudor Pitulac
Manager proiect CREA
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Finantatori

FSE Romania
Fondul Social European.
AMPOSDRU
Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale

Copyright 2009 CREA | Produced by Creativ Design


دانلود آهنگ جديد
زناشويي
پزشکي و سلامت
دانلود فيلم