Banner

English (United Kingdom)Română (România)
Banner
Banner

Banner
Home Noutăţi Forumul Dezvoltării Profesionale şi Antreprenoriale
Forumul Dezvoltării Profesionale şi Antreprenoriale
Stimate Domnule/ Stimată Doamnă,

Universitatea ”Petre Andrei” din Iași implementeazAfis_Forum_CREA_Iasi2011mă în perioada decembrie 2008 - noiembrie 2011 proiectul strategic ”Cooperare Regională pentru Excelență Antreprenorială” (CREA). Finanțarea este asigurată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Avem onoarea să vă invităm să participați la FORUMUL DEZVOLTĂRII PROFESIONALE ȘI ANTREPRENORIALE, ediția a III-a, ce va avea loc la Iași în perioda 21-22 octombrie 2011. Evenimentul se va desfășura la sediul central al Universității ”Petre Andrei” din Iași, str. Ghica Vodă nr. 13.


Acest Forum se adresează furnizorilor de formare profesională, reprezentanților comunității de afaceri și autorităților publice din regiunile NordEst, NordVest, Centru și SudEst. Evenimentul își propune realizarea unei analize a programelor de formare profesională din regiunile amintite și reprezintă o oportunitate de a  dezvolta noi parteneriate interregionale.
Agenda evenimentului o puteți descărca de pe site-ul proiectului – www.esfcrea.ro.
Obiectivul general al proiectului CREA îl reprezintă promovarea unei atitudini pozitive faţă de antreprenoriat prin dezvoltarea activităţilor de îmbunătăţire, sprijin şi susţinere a capitalului uman, a competenţelor manageriale şi antreprenoriale din Regiunea de NordEst. Proiectul vizează creşterea competitivităţii, performanţei şi profitabilităţii prin implementarea de activităţi de sprijin, ghidare, consultanţă şi activităţi de formare profesională noi, inovative, pentru întreprinzători.
Tuturor participanților le va fi asigurată, la cerere, cazarea. De asemenea, tot la cerere, vor fi decontate și cheltuielile de transport, cu respectarea strictă a solicitărilor care vă vor fi comunicate în acest sens. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea și trimiterea formularului atașat, până la data de 17 octombrie 2011, orele 16.00, folosind următoarele coordonate: telefon: 0232/214778; fax: 0232/214779; email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Vă mulțumim și vă dorim succes în activitățile derulate în cadrul instituției dumneavoastră!

Cu stimă,

Conf.univ.dr. Tudor Pitulac
Manager proiect CREA


Program (format PDF)

Formular de confirmare participare Forum 2011 (format Word)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Finantatori

FSE Romania
Fondul Social European.
AMPOSDRU
Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale

Copyright 2009 CREA | Produced by Creativ Design


دانلود آهنگ جديد
زناشويي
پزشکي و سلامت
دانلود فيلم